Produse pe pagină:
Sortare după:

Suplimentele alimentare sau suplimente nutritionale?

Suplimentelor alimentare li se zice si suplimente nutritionale, asadar indiferent de denumirea pe care vrem sa o folosim intelesul este acelasi.

Suplimentele alimentare si rolul lor

Suplimentele alimentare pot fi minerale, aminoacizi, vitamine,fibre, extracte vegetale, saruri minerale, etc si sunt comercializate sub forma capsule, pastile, tablete, fiole cu lichid, pachete cu pulbere, borcanele cu pudra.

Suplimentele alimentare sunt consumate pentru a imbunatati starea de sanatate, pentru a oferi organismului vitamine, minerale, pentru a oferi energie, pentru dieta, pentru o alimentatie corecta, pentru o buna functionare a organismului, pentru preventia infectiilor respiratorii, pentru o buna functionare a sistemului nervos si pentru multe alte beneficii.

Milioane de persoane din intreaga lume consuma suplimentele alimentare incepand de la vitamine si pana la suplimente de slabit, insa principalul motiv pentru majoritatea persoanelor este faptul ca doresc sa isi mentina vitalitatea organismului.

Modul de utilizare a suplimentelor nutritive

Suplimentele alimentare trebuiesc consumate conform instructiunilor de pe eticheta suplimentului. Atat timp cat se respecta modul de administrare nu exista nici un efect secundar si nu au alta contraindicatie.

Rolplant va pune la dispozitie o gama larga de suplimente alimentare precum pudra Alfalfa, pudra ceai verde, pudra Multivitamine, etc.

Veti identifica un produs nou pe piata noastra, mai exact pastilele After Garlic care ajuta la neutralizarea mirosului de usturoi, avand o respiratie fresh, imediat dupa ce ai consumat usturoi.

Suplimente, alimentare, Produse