Produse pe pagină:
Sortare după:
Ambientul si parfumarea lui

Ambientul din jurul nostru are un rol important, inconstient poate, insa aerul pe care noi il respiram ne transmite o anumita stare de spirit.

Imediat ce intri intr-o camera, cu ochii inchisi poti povesti despre aroma imbietoare prezenta in acea incapere. Mirosurile emanate de flori si fructe sunt datorate parfumurilor pentru ambient JACOB HOOY.

Aromele ce ne inconjoara au un rol important in determinarea starii noastre de bine, producand reactii emotionale si fiziologice. Constient sau inconstient, acestea ne influenteaza comportamentul de zi cu zi, ne relaxeaza, ajuta la eliminarea tensiunii dupa o zi istovitoare de munca.

Parfumurile pentru interior, special aduse din natura

Aceste parfumuri incantatoare au fost definite inca de secole de catre poeti intr-un stil romantic si anume "Magicienii zburatori". Daca va intrebati de ce "magicieni'', veti gasi singuri raspunsul doar experimentand gama de parfumuri pentru interior Jacob Hooy, intrucat proprietatile magice ale parfumurilor au tulburat dintotdeauna imaginatia omului.

Opteaza pentru un aer parfumat, pentru un aer cuprins de mireasma naturii si creaza-ti mediu optim de relaxare.

Va punem la dispozitie o varietate de produse de o calitate superioara pentru a va bucura in fiecare zi de aroma naturii si pentru a avea un ambient cat mai placut.

Parfumarea, ambientului, Produse