Produse pe pagină:
Sortare după:

Semnificatia termenului de Medicina Naturista si rolul acesteia

Remedii naturiste

Medicina naturista sau alternativa consta intr-un tratament natural si este diferita de medicina clasica. A nu se face insa confuzie intre cele 2 tipuri de medicina si nici a se considera ca medicina naturista o inlocuieste pe cea clasica in totalitate. Spre exemplu daca este necesara interventia chirurgicala atunci se apeleaza la medicina conventionala, insa sunt multe metode prin care putem preveni bolile, sau le putem trata fara medicamente care au efecte secundare negative pentru organism.

Cu multi ani in urma, inca din timpurile stravechi lumea apela la remediile din natura pentru a se trata si pentru a se vindeca. In zilele noastre s-au facut cercetari foarte multe si avem puse la dispozitie o multitudine de informatii legate de tratamentele naturiste.

Medicina naturista ne pune la dispozitie o gama larga de elemente din natura care ne ajuta sa ne mentinem o viata sanatoasa.

Componentele medicinii alternative

Voi discuta despre o ramura importanta si care este la indemna tuturor. Fitoterapia care se refera la terapia cu ceaiuri, terapia cu plante aromate, terapia cu uleiuri etc. Este un remediu natural si nu are efecte secundare daca se respecta modul de utilizare.

Rolplant va pune la dispozitie o varietate de produse ce fac parte din aceasta categorie precum siropurile naturale, diferite leacuri naturale, uleiuri naturale plus multe alte produse.

Va invitam sa descoperiti remedii naturiste si sa va bucurati de o viata sanatoasa!

Medicina, naturista, Produse