Produse pe pagină:
Sortare după:

Sa discutam despre dieta si rolul ei

Semnificatia termenului Dieta

Dieta in ramura medicinii si a nutritiei este un regim alimentar ce consta intr-o serie de reguli privind alimentele pe care le consumam si se apeleaza la acest regim in cazul unei boli, dar mai nou este o metoda pentru a ne mentine sanatatea si pentru a scapa de kilogramele in plus.

Ce putem consuma cand tinem dieta?

In mod cert trebuie sa tinem cont de orele la care mancam, de cantitatea consumata la o masa, de alimentele care se afla in farfurie, sa renuntam la bauturile carbogazoase si tot asa.

Insa, un mod mai lejer cu care putem sa si incepem o dieta este acela de a inlocui bauturile carbogazoase cu ceaiurile pentru slabit, ceaiuri naturale, ce ajuta la pierderea kilogramelor in plus, ceaiuri care stimuleaza arderea grasimilor, reduce pofta de mancare. Pe langa ceaiurile pentru dieta puteti apela la ceaiul verde, la uleiul de in, care este renumit pentru efectele pozitive asupra organismului printre care si lupta impotriva obezitatii.

Puteti opta si pentru suplimente aplimentare din plante care ajuta la echilibrarea greutatii ideale si care asigura o flora intestinala sanatoasa.

Important este sa apelam la o dieta naturala, care sa nu ne afecteze organismul ci din contra sa fim multumiti de rezultatul final.

Dieta, Produse