Detalii Livrare

  6. Livrare

     Indiferent de condiţiile livrării (valoare acesteia, locaţie, compania de curierat aleasă) taxa de transport este de 20 RON. La momentul preluării coletului de către distribuitor, cumpărătorul va primi o confirmare electronică cu detalii privind firma de curierat şi numărul coletului. Livrarea se face prin serviciul de curierat Cargus, în decurs de cel mult 2 zile. Ridicarea coletului de la sediul firmei de curierat reprezintă o posibilitate.

  7. Plata

     Plata se poate face prin una din cele 3 variante:

   a. Ramburs

     Coletul se expediază după confirmarea telefonică a comenzii, iar plata se face în momentul ridicării coletului de la oficiul poştal sau în momentul predării acestuia către cumpărător de către curier.

   b.Plata cu card - ONLINE

     Plata cu cardul se face prin intermediul unui sistem securizat, transmiterea datelor confidenţiale ale cumpărătorului realizându-se prin procesatorul de plăti. Odată autorizată plata, coletul va fi livrat în termenul specificat.

   c.Virament bancar

     După realizarea comenzii, cumpărătorul poate plăti în avans produsul, pentru ca ulterior să primească chitanţă odată cu coletul.