Detalii Livrare

  6. Livrare

     Indiferent de condiţiile livrării (valoarea acesteia, compania de curierat aleasă) taxa de transport este de 24 RON. Daca localitatea de destinatie nu se afla in aria de acoperire a celor doua firme de curierat cu care colaboram (Fan Courier, Urgent Cargus), este posibil sa se adauge un cost suplimentar de transport, in functie de kilometrii suplimentari de parcurs de la cea mai apropiata reprezentanta a firmelor de curierat. In acest caz veti fi contactat de un operator care va va informa despre contravaloarea taxei de transport, iar livrarea se va face doar dupa ce va dati acceptul cu privire la aceasta taxa. La momentul preluării coletului de către firma de curierat, cumpărătorul va primi o confirmare electronică cu detalii privind firma de curierat care va face livrarea şi numărul de AWB al coletului. Livrarea se face prin serviciul de curierat Urgent Cargus sau Fan Courier, în decurs de cel mult 2 zile lucratoare. Ridicarea coletului de la sediul firmei de curierat reprezintă o posibilitate, in cazul in care nu puteti fi gasit la domiciliu de catre firma de curierat.

  7. Plata

     Plata se poate face prin una din cele 3 variante:

   a. Ramburs

     Coletul se expediază după confirmarea telefonică a comenzii, iar plata se face în momentul predării acestuia către cumpărător de către reprezentantul firmei de curierat.

   b.Plata cu card - ONLINE - momentan indisponibila

     Plata cu cardul se face prin intermediul unui sistem securizat, transmiterea datelor confidenţiale ale cumpărătorului realizându-se prin procesatorul de plăti. Odată autorizată plata, coletul va fi livrat în termenul specificat.

   c.Virament bancar

     După realizarea comenzii, cumpărătorul poate plăti produsul cu Ordin de Plata in baza facturii emise, livrarea urmand a fi facuta dupa confirmarea platii