Despre Noi

Povestea noastră

Totul a început în anul 2009, în Italia, unul din cele mai romantice tărâmuri din Europa. Eu și Adrian am fost atrași de dorința de a fi împreună încă de la început. În următorii ani, ne-am bucurat unul de celălalt și am trăit din plin emoția unei noi vieți. Am împărțit totul, chiar și bucuriile pe care le trăiam împreună, dar și tristețile peste care ne ajutam reciproc să trecem mai ușor.

Cu trecerea timpului, am constatat că unul din lucrurile care ne apropie foarte mult este pasiunea pentru o viață sănătoasă, aflată în echilibru fizic și spiritual.

În 2012 ne-am mutat în Olanda și de atunci eu am început să lucrez la compania de produse naturiste Jacob Hooy. Așa am ajuns să folosesc aproape zilnic produsele lor și am rămas plăcut surprinsă de efectul acestora. Viața noastră a luat o întorsătură plăcută în momentul în care am aprofundat relația cu managerii generali ai Jacob Hooy, furnizor al casei regale olandeze. Din acel moment, ne-am decis că trebuie să le împărtășim tuturor românilor din sănătatea și frumusețea produselor olandeze, atât de puțin cunoscute pe piața românească la vremea respectivă.

În 2014, având suportul celor de la Jacob Hooy și înarmați cu dorința de a realiza lucruri mărețe împreună, s-a născut magazinul online Rolplant, unicul distribuitor în România al unor mărci precum Jacob Hooy, Treets dar și distribuitor de produse cosmetice Burt’s & Bees.

Produsele care fac parte din viața noastră

În fiecare zi, viața noastră este plăcut influențată de produsele pe care le consumăm și pe care, în același timp, le oferim prin intermediului magazinului Rolplant. Am testat majoritatea produselor și putem spune cu sinceritate că efectele lor se cunosc încă de la prima utilizare. Acestea folosesc ingrediente 100% naturale care te vor surprinde plăcut de la bun început, așa cum ne-au surprins și pe noi.

În magazinul nostru poți găsi nu doar soluția rapidă și sănătoasă pentru înfrumusețarea și îngrijirea corpului tău, dar și nenumărate idei ce pot constitui cadoul ideal pentru persoana dragă.

De aceea, suntem mereu la dispoziția ta și suntem aici să îți ascultăm toate dorințele și necesitățile.

Pentru a avea un stil de viață sănătos, pentru a avea parte de o frumusețe naturală, fiecare dintre noi poate alege calea cea mai bună pentru el. Suntem aici să te ajutăm să iei o decizie inteligentă.

Folosește cu încredere produse naturale, de calitate, și vei avea o viață mult mai echilibrată și sănătoasă!


Cu drag,
Simona și Adrian

                                                                          Fii natural! Sta in puterea ta!