Produse pe pagină:
Sortare după:
Utilizarea pentru prima data a termenului de cosmetica

Termenul de cosmetica apare in secolul al XVlll-lea in Franta si se raspandeste rapid si in restul tarilor.

Cosmetica este arta de a ingriji, de a pastra si de a da frumusete corpului, fetei si parului.

In Egiptul Antic au aparut foarte multe retete folosite in cosmetica, ei folosind in special vopseaua de plante pe care o utilizau pentru fata, ochii ii conturau cu kohlul pentru a fi negrii, iar unghiile erau date cu henna.

Intrebuintarea, rolul si tipurile de produse cosmetice

Produsele cosmetice sunt substante sau preparate ce intra in contact cu suprafata corpului pentru a-i da frumusete,pentru ingrijire sau pentru parfum.

Cand folosim termenul de cosmetica facem referire directa la produsele pentru ingrijirea tenului, ingrijirea pielei, ingrijirea parului, ingrijirea buzelor etc.

In zilele noastre cosmeticele sunt folosite in masa mare atat de femei cat si de barbati, ambele parti acordand o mare importanta aspectului fizic.

Va punem la dispozitie o gama larga de produse cosmetice bio, naturale dedicate intregii familii, fara efecte daunatoare, precum lotiuni, creme, produse pentru dus si baie, produse pentru bebelusi, masti de fata si corp, produse pentru par precum henna, etc.

Cosmetica pe langa faptul ca reda frumusetea prin produsele ei, te ajuta si din punct de vedere spiritual. Dupa ce folosesti produse pentru infrumusetare si iti vei oferi un moment de rasfat vei vedea cum starea ta de spirit se va imbunatati.

Va invitam sa descoperiti produse cosmetice din natura pentru o frumusete naturala!

Cosmetice, Produse