Produse pe pagină:
Sortare după:
Consumul ceaiului 100% natural din plante

Ceaiurile bio sunt produse 100% naturale, fara aditivi sau alti factori nocivi organismului. Fructele, plantele folosite la ceaiurile bio sunt mai bogate in substante nutritive, iar gustul este mult mai aromat, mai intens. Ceaiul este a doua bautura din lume consumata dupa apa.

Consumul zilnic de ceai natural scade riscul de aparitie a tumorilor, scade riscul de accident vascular, creste imunitatea organismului, ajuta digestia, ajuta la circulatia sangelui, are proprietati antiinflamatoare si lista continua.

Ani la rand s-au facut cercetari cu privire la aspectele prezentate mai sus si au confirmat ca sunt o multitudine de beneficii daca se consuma zilnic, de preferat macar 3 cani la zi de ceai.

Modul de preparare a ceaiului bio natural

Important este si modul de prepararea a ceaiului. Adevarat este ca amestecul de plante se infuzeaza cu apa calda, insa timpul de infuzare este foarte important in preparea lui la fel si temperatura apei. Anumite tipuri de ceai necesita fierberea. Trebuie respectata atat cantitatea de apa cat si cea a plantei.Se recomanda citirea modelui de utilizare inainte de a incepe prepararea lui.

Rolplant va pune la dispozitie o gama larga de ceaiuri precum ceaiul verde, ceai negru, ceai alb, ceai din fructe, ceai rooibos etc.

Ceaiuri, Produse