Ghimbirul, remediu incontestabil in tratarea sistemului digestiv, sistemului imunitar si sistemului nervos. Acesta contine o gama larga de antioxidanti puternici si o serie de vitamine precum: Potasiu, Magneziu, Cupru , Mangan, vitamina B6, vitamina C, vitamina D, proteine, selenium, sodium si fibre alimentare insotite de carbohidranti.
Propietatile curative ale Ceaiului de Ghimbir:
- Ajuta tractul digestiv, impedicand cresteresa niveului de acid gastric
- Previne indigestia, balonarea, aparitia diareei si a meteorismului
- Protejeaza sistemul imunitar impotriva racelilor, a tusei, a durerilor in gat
- Reduce riscul aparitiei accidentului vascular cerebral
- Lupta impotriva colesterolului rau
- Are efecte benefice in prevenirea diferitelor forme ale cancerului
- Sustine buna circulatie a sangelui
- Diminueaza riscul aparitiei bolilor cardiovasculare
- Tratament perfect contra stresului, a senzatiei de greata sau voma si a senzatiei de rau in miscare
- Inlatura simptomele artritei reumatoide
- Ajuta in tratarea crampelor abdominale, musculare, menstruale, a durerilor de spate si picioare
- Vindeca migrenele, avand efecte analgezice
- Amelioreaza afectiuniile respiratorii: alergii, astm
- Este un bun afrodisiac in caz de tulburari sexuale
- Contribuie la arderea grasimilor si implicit la pierderea in greutate
- Detoxifica organismul
Utilizare:
Bucurati-va de o cana de Ceai de Ghimbir de 3 ori pe zi.
Puneti pliculetul intr-o cana, turnati apa fierbinte peste si lasati-l sa infuzeze timp de 5-7 minute, in functie de cat de puternic doriti ceaiul