Produse pe pagină:
Sortare după:
Aromaterapia sau terapia prin arome

Aromaterapia, stiinta care se bazeaza pe studiul beneficiilor si proprietatilor medicale ale uleiurilor eterice, a devenit cunoscuta in toata lumea. Insa aromaterapia nu este o stiinta recenta. Cu 4000 de ani in urma chinezii au descoperit proprietatile medicale ale uleiurilor eterice, iar de aici cunostintele despre acestea s-au raspandit in tari ca si India, Persia, Egipt. In Egipul antic aromaterapia era apanajul faraonilor, fapt dovedit de sticlutele cu uleiuri eterice gasite in camerele mortuare ale acestora.

In aromaterapie sunt exploatate proprietatile medicinale ale plantelor, aceasta constituind o parte importanta a fitoterapiei.

Terapia prin arome mai este numita si terapia holistica deoarece are efecte atat asupra corpului cat si asupra mintii.

Aromaterapia prin calitatile sale naturale, fara a folosi substante artificiale, adopta principiul prevenirii decat al vindecarii. Este mai usor sa previi anumite boli, decat sa le vindeci.

Aromaterapia si subcategoriile acesteia

Aromaterapia cuprinde uleiurilebetisoarele parfumate, ierburile parfumate si toate au efecte benefice asupra corpului si pshicului uman.

In zilele noastre se apeleaza tot mai des la acest tip de terapie prin arome, fiind foarte des intalnita in centrele SPA. wellness.

Noi va punem la dispozitie o gama larga de produse ce apartin aromaterapiei si va puteti crea propriul SPA acasa pentru a va oferi momentele de relaxare si rasfat.

Aromaterapie, Produse